Bogdan Zdanowicz Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Nie. Bzdury. W końcówce coś się zaczyna dziać - o coś chodzić, ale jest tak zapisane, że odniechciewa się to "myśleć". pzdr. b
Pan poeta 2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pan poeta 2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Pan poeta 2 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja Myślałem, że to początek jest dobry, trochę dziwne naprawde, przecież początek jest jasny, i musi nastąpić po nim jakiś lepszy moment, tak jest prawie zawsze w narracji.pozrawiam.
Lisa Wonderful Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Całość podoba mi się. Jednak zapis graficzny odejmuje wierszowi uroku. Lubię wiersze nieco obsceniczne, pozbawione ochów i achów, nieco brutalne... Ten wiersz ma coś z tego, że to ja wydaję z siebie rzeczone "och i ach" po przeczytaniu.
Pan poeta 2 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 No można się silić - ale to "coś" trzeba mieć, a nie podpierać się "pieszczonym wózkiem". Głupie to.
Pan poeta 2 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tenże wózek, jest pana pojazdem, czyż nie...?
Rekomendowane odpowiedzi