slawomir_zeromski Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 chwile dobra w nas płyną jak czysta woda orzeźwiają ducha i dają mu życie czynią nas szczęśliwymi bo miłość wyzwala i potrafi unieść ku niebu aby poszybować z sokołem twoje słowa, ma miła sprawiają że chcę, chcę słuchać twoich szeptów i piosenek które czasem nucisz wesoło pozytywne kantyki płyną powoli w których opowiadasz o naszej czułości i dobru pięknie i wrażliwości jesteśmy nierozłączni w swym miłowaniu siebie i wielbieniu Miłości która nas sobie zesłała ku czynieniu przedziwnych niezwykłości czarujących nas dobra wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Trochę jak kazanie na mszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 W wierszu chcesz zbyt wiele powiedzieć dlatego zgodzę się ze Stefanem:) Uśmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak sobie przekręciłem :) skrajając niektóre kawałeczki rozumiałem, jak każdy jest ważny jest skierowany do tej drugiej osoby, i każdy z nich coś wnosi. w mnogości słów czuję zachwyt, on ku niebu wznosi jednak wielka ilość pięknych słów sprawia, że stają się mniej piękne i wymowne "czym więcej słów, tym mniej sensu przypada na każde" fajnie, że możesz cieszyć się z kimś tym wierszem i Miłością, jednak dla oka czytelnika trzeba więcej.. :) serdeczności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi