Jimmy_Jordan Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 patrz pan założyła se flage polską oplotła sześciany żywego mięsa trzęsie się trzęsie siedmioro ma dzieci karmi sflaczałym mlekiem że nic w przyrodzie nie ginie z nikim maluchom nie będzie lepiej że miłość przy niej jedynie a inna panie skróciła kieckę od pasa w dół tylko pas tylko Ewa w dobrobycie wierci udami byleby zostać u niego gdzie świecąc bogactwo zaległo i śpi samochodów siedem zanim ją w przestworza odsprzeda jak krokodyla po oczodołach pozna z bliska nie będzie tych doznań ściskań spoceń że miłość przy niej wyłącznie tak potrafią panie człowieka ogonem do okna że skoczy z dobroci
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Jako spec od stylu "panie eR" stawiam plusa oraz pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Patrz Pan! Ja też dodaję pluska:)) Pozdrawiam prawie świątecznie.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thank you ja tak właśnie skromniutko o tą aprobatę... ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie ;) jutro się pozdrowimy pozdrawiam Jimmy
adolf Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ha i ten wiersz ma by lpeszy od moje - nie dorownuje mni nawet do stop :-) Skonz was wstydu oszzędź :-) A tak na serio: Szzęsliwego nowego roku.. ....i zeby was moje nathnienei wzielo (to hyba kltawa :-) cześć, auf wiedersehen, salute, ave, bye...[inne jeżyki]
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tak wiem wiem po prostu potrzebuję sobie zrobić przerwę ;] nawzajem adek Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi