Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 siódma: kociołek ofiarny z powyłamywanymi uchwytami każdy wstyd ma swój koniec czytam z kolejnej przemiany pisałeś że żebrałeś w jednym z portowych miast że cię to miasto wygwizdało za gazety rozłożone w ich przejściach i myślę od sześciu miesięcy co ci odpisać czuję tylko podmuch: zbytnie posłuszeństwo jest upokarzające wolałabym tam żebrać z tobą czuję że pchnęli by nam każdy pieniądz pod siódme żebro
Antoni Leszczyc Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Chciałem napisac coś ładnego, coś takiego metaforycznego i pasującego do treści. Ale nei potrafię znaleźć dziś ładnej metafory - więc po prostu piszę, że mie się podobało. Bo podobało się bardzo. Pozdrawiam, UJ
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "wolałabym tam żebrać z tobą czuję że pchnęli by nam każdy pieniądz pod siódme żebro" To szczególnie. Chociaż myślę, że sedno tkwi w innym miejscu. Pozdr.
Kornelia Zawrzykraj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla mnie ciekawy niebanalnie ujęty i dobrze napisany podoba się ... nawet bardziej
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyjemnie się czytało :)(aczkolwiek wiem, ze nie jest to zbyt fachowy komentarz ;)
Rekomendowane odpowiedzi