Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zdecydowanie deszczy gdzie spadać jak nie na głowy – zero perspektyw Ukrytych nikt nie powiększy na kąt zepchanych plecami – na dzień jutrzejszy Choć muskasz codziennie nie myślisz o nich zoomem problemów z zamkniętą przesłoną Odmarzasz ssaki od zasp fotografujesz tej zimy - lód pamiętać znać Jest niemożliwą pamięć seks uśmiech i marmolada – wciąż uciekają Tak giną – pstrykasz - im – nimi – po mimo pstryk jakby w nosy: pcha w cień tłum – tak giną U ha ha nasza zima zła
Judyt Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 bbr zimno ale aparat działa :) pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Aleś nawywijał Jimmy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no śnieżek za oknem leży i płoszy mi wiersze do domu ;p dzięki i pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdzie? ;> pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jimmy! Oj ,aby dobrze fotografować trzeba mieć dobry aparat i samemu być zuchem:)) Mam nadzieję, że tej zimy będzie pięknie. pozdrawiaM. * *o** * * ** *** * ** *
Judyt Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no śnieżek za oknem leży i płoszy mi wiersze do domu ;p dzięki i pozdrawiam Jimmy widzę to jako świetnie ujęcie:) prosze
Almare Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 - a mnie nie porwałeś, może piszesz ze zbyt dużym napięciem -jeszcze wrócę -pozdro
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za rzut okiem, zapraszam częściej ;p pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no śnieżek za oknem leży i płoszy mi wiersze do domu ;p dzięki i pozdrawiam Jimmy widzę to jako świetnie ujęcie:) prosze heh dzięki wielkie pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spokojnie... może następnej zimy ps siebie też nie porwałem pozdr Jimmy
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 odsyłam do Cecko i Czechowicza, może Mirona, ale nie dla dlatego że mi się nie podoba tylko że mi się podoba. twój styl ma ciekawy charakter szkoda tego zmarnować, masz bagatą wyobraźnię ale przydało by ci trochę jescze umiejętności lingwistycznych. byłoby cukier. mam nadzieje czytałeś mojego priva. pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałem czytałem na pewno odezwę się niebawem pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi