Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 pomóż mi rozwiązać dylemat pani chcę się do ciebie przytulić delikatnie i żeby między nami nie było ubrania i chciałbym z tobą do nieba na latanie czy to jest grzech myśli nazbyt śmiałej czy może to tylko paplanie pomyśl błagam spokojnie rozważ szczerze i powiedz że to uczynek zaniedbania P.S.Tylko nie zwlekaj!
Spiro Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 witaj Stefanie, przede wszystkim polskie znaki w drugiej strofie (1. wers). zastanawiam się, czy zamierzona (?) "kwiecistość" nie przerodziła się w przegadanie (np. "pomyśl błagam spokojnie rozważ szczerze"). szczególnie, gdy trudno mi dostrzec dla tego jakąś funkcję. rymowanie bardzo swobodne, rytmu dzięki temu też nie osiągasz. uwagi na szybko. pozdrawiam Michał
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za znaki dziękuję, myślałem, że już obowiązuje Dyrektywa UE, reszta zamierzona, wierszyk napisałem do rzeczywistej pani. Dzięki, pozdrawiam, Stefan.
Wstrentny Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, bo też tak mam: nieraz trzeba jakiś dylemat z siebie wyrzucić. nie ważne nawet, czy kiedykolwiek wróci z odpowiedzią. po prostu wyrzucić
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 nie takie uczynki do zaniedbania. pierwsza bardziej. pobudza. ;) serdeczności
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, bo też tak mam: nieraz trzeba jakiś dylemat z siebie wyrzucić. nie ważne nawet, czy kiedykolwiek wróci z odpowiedzią. po prostu wyrzucić Zgoda Wstrentny.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Ewo, pozdrawiam/całuję, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właściwie, to ten wiersz jest do Ciebie Joasiu. Wyjątkowo zmieniam zakończenie oraz całuję. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym bezubraniem, to ciepełka wystarczy, na resztę czekam, jeszcze ubrany. Lepiej nie zwlekaj, ja sam zwlokę, ale pośpiesz się.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym bezubraniem, to ciepełka wystarczy, na resztę czekam, jeszcze ubrany. Lepiej nie zwlekaj, ja sam zwlokę, ale pośpiesz się. Panie Kapeluszniku, obawiam się, że jeśli chodzi o wuszki, pozostanie Pan ubrany jednak do końca. ta przestrzeń bezubraniowa już ma swojego Wariata i zmieniać go ani w myśli :)) pomyślimy natomiast o wierszu :)) Nie przesądzaj, wszystko jest możliwe, nie tylko w poezji.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie przesądzaj, wszystko jest możliwe, nie tylko w poezji. jednak pozostańmy przy poezji, jeśli można :)) reszta jest zarezerwowana dla jednego Pana. i on już jest :)) Twój postulat uwzględniony, doraźnie.
Judyt Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko, pozdrawiam. fajnie jak tak mnie zdrabniacie czuję się taka malutka;) pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judytko, pozdrawiam. fajnie jak tak mnie zdrabniacie czuję się taka malutka;) pozdrawiam ciepło Pisz do mnie Stefanku, pozdrawiam. Stefuś.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 może grzech zaniedbania? że jej do tej pory nie przytulił pozdrawiam Jimmy
Pancolek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Panie Stefanie, kupuję wierszyk. Rozweselił. Ale prawdziwy, oj tak ;) Pancuś
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze główkujesz Jimmy, dz,pzdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, pozdrawiam. Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi