tchios Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 stare wiersze budzą się zimą. głodne świeżego kurzu, nowych wieści. szuflada - magazyn rzeczy niepotrzebnych, pory roku w pajęczynach. dno szafy jak łóżko zamknięte na sen. nowe płyty starych wykonawców, imiona nowo poznanych kobiet. kiedyś pytałem o więcej dziś tylko o to kiedy spiszemy się na straty
Mr._Żubr Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Znasz moje zdanie z warsztatu. Podoba się. Plus. Pozdrawiam.
Nessa Isilra Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Fajny wiersz:) przerzutnie podobająmisię:) i wers ostatni bardzo, bardzo:) dygam:)) n.
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 tak mi się jakoś skojarzyło: "stare zdjęcia" i "wyblakniemy na zawsze", ale tak jak jest też jest nieźle. pozdrawiam.
Tomasz_Piekło Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ty wiesz, że jest ciekawie i dobrze. Pozdro w takim razie;)
tchios Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
tchios Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tez ciekawie , ale zostane przy swoim ;) pozdrawiam i dzieki
tchios Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo bardzo dzieki :)
tchios Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za koment ;) pozdro
Pancolek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 tchiosie, a to mi się bardzo :) Zostawiam z wielką chęcią plusy. Tylko jedno pytanie: to 3 razy 'nowe' (nowych, nowe, nowo) to celowy nadmiar? ++ Pancuś
tchios Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 takie przeciewienstwo do tytułu moze za często ;) tak wlasnie chciałem dzieki za odwiedziny pozdro
Rekomendowane odpowiedzi