Katarzyna Leoniewska Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 posypałam poduszkę solą niech ci się przyśnią dobrze doprawione wyrzuty sumienia wąska szyjka od butelki przez którą nie przeciśnie się ani jedno słowo możesz ją rozbić albo zgubić różnica rozmyje się na papierze wczoraj wyplułam ostatni łyk żeby już nic nie było do smaku
Judyt Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 jest słono, słodkości życzę pozdr. ciepło
Mr._Żubr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Coś w tym jest. Podoba mi się pierwsza strofa. Plus zostawiam. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 podoba się. tak rzadko bywam a nie mam czasu na więcej słów. szkoda.
Nessa Isilra Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja bym jeszcze pieprzu dodała, tak dla pikanterii:)) Wiersz podobamisię:) dygam:)) n.
Tomasz_Piekło Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Fajny tytuł, ale nie do końca, bo te "tłuczone" to się kojarzą z jakimiś kotletami;) pewnie o to chodziło, biorąc pod uwagę początek wiersza, ale myślę że " stłuczone" były by lepsze;) Ogólnie sprawnie napisany tekst. Pierwsza strofa naj. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi