Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Rzadko tu zaglądam... Dziękuję i Szczęśliwego Nowego Roku. Nam wszystkim.  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wygląda jak reklama, ale to tekst na zabawę literacką. Taki był min temat wśród innych: "Lumpy w kwiatach, Piknik pod Wiszącą Zakałą, Letnie zauroczenie, Góry, Bocian w kapuście" Dziękuję za chwilę z tekstem. Pozdrawiam.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Charismafilos Dziękuję bardzo :) Pozdrawiam.   @Berenika97 Przenikliwy komentarz Dziękuję bardzo :) Pozdrawiam.  
    • Za horyzontem czarci pałac, obdarzony złą sławą.   Padają promienie na twoją twarz, zawiewa ciepły wietrzyk, śpiewają tobie jaskółki.   W piersi po lewej stronie nosisz klejnot.   „ Szczęśliwej drogi już czas.”    
    • centrala -  tak słucham czy może pani mnie połączyć z niebem   głupi żart odpowiedział kobiecy głos   to nie żart proszę pani mieszkają tam moi  rodzice   więc jeszcze raz proszę niech mnie pani połączy choć na chwilę   gdyż ja naprawdę za nimi bardzo bardzo mocno tęsknię   no dobrze  chłopcze - ja spróbuję  ale nie mogę obiecać że się uda   odpowiedziała telefonistka płacząc po tym co  usłyszała  
    • @Jacek_Suchowicz warto mierzyć wysoko . 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...