Katarzyna Leoniewska Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 jestem dorosła umiem chodzić na obcasach i płakać zgodnie ze wskazówkami zegara piję mocną kawę nie używam cukru bez powodu mam psa ale nie chcę go głaskać mam serce ale nie potrafię go zgubić mam zeszyt pachnący czekoladą mam jestem dorosła nie mam siły
Espena_Sway Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. >>>puenta okej, choć można coś pokombinować. ogólnie nie jest źle, choć może być lepiej. kilka cięć i git. pozdrawiam Espena :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zmieniłam odrobinę.
Judyt Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Gorzkie.Słodkie.Żywe. zgodnie pozdrawiam ciepło
Ms. Małgorzata. Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ----> Espena Sway - wkurza mnie to Twoje cytowanie. Mozesz to załatwić jakoś inaczej? Hmm. Dla mnie wiersz - geniusz.
Pancolek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez obrazy, ale nie sądzę, żeby Espenka w maluśkim stopniu dbała o to, co Cię wkurza. Wiersz na plus, Kasiu. Trochę z wyliczania się zrobiła 'mammam', ale raczej nie przeszkadza w odbiorze. + Pancuś
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 mam wrażenie, że nawet mi się podoba ;). a z tego co widzę, po poprawkach jest lepiej. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi