Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Ka, @Rafael Marius,  @piąteprzezdziesiąte dziękuję bardzo za serduszka. Pozdrawiam.
    • @Poet Ka, @Alicja_Wysocka, @Annna2, @Leszek Piotr Laskowski, @Stary_Kredens, @Berenika97, @Rafael Marius, @viola arvensis, @Charismafilos Serdecznie dziękuję za komentarze i polubienia. Jest mi bardzo miło. Ciepło pozdrawiam.  
    • lampy nie gasną nawet w nocy  sen przychodzi na receptę  a ja czekam aż przestanę się bać   pytają o imię  odpowiadam szeptem  bo głos zgubiłam w korytarzu   za drzwiami kroki pielęgniarki  odmierzają ciszę  która dzwoni w uszach   chciałabym dotknąć deszczu  ale szyba jest grubsza niż obietnice  i nie otwiera się od środka   piszę list do siebie  na serwetce przy śniadaniu  nie mam odwagi go przeczytać   mówią że wyzdrowieję  a ja nie wiem już co to znaczy  być cała
    • @monon, @Wiechu J. K., @Rafael Marius, @Migrena, @viola arvensis, @Poezja to życie,  @Poet Ka, @Starzec, @Berenika97, @Charismafilos, @violetta, @Leszek Piotr Laskowski, @Jacek_Suchowicz, @Wochen ogromnie Wam dziękuję , miłego wieczoru ;) 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Leno, wiersz jest jak dziecko, Twoje przecież, żyje za Twoją sprawą, powołałaś go do życia.  Jest mądry, tak ja autorka, czyli jak mama - teraz jest jaśniej?  To komplement przecież dla Ciebie :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...