HAYQ Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 bez gwiazd i słońca - z sanatorium na krecie uśmiechy śle pchła
zak stanisława Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 bez gwiazd i słońca - z sanatorium na krecie uśmiechy śle pchła ++++++++ zabieram!!!!!
Ann N.N. Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krete zobaczylam oczywiscie jako wyspe, wiec sam koniec mnie ubawil. Masz talent do humorystycznego opisu swiata. Nie ma co... :o)
Robin Jack Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Widzisz Ann !!!Też byłem w królestwie Minosa. To Ci HAYQ-żartowniś
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak. Tak to z pchłami bywa, decyzja była pochopna. Wniosek: wakacje typu "first moment" bywają tanie, ale nie zawsze przyjemne, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właściwie to: (druga wersja) urlop w tunelu ze ślepawym sponsorem bez wyskoków ... ale, jak się podoba, nie ma sprawy Stasiu - zabieraj ;) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krete zobaczylam oczywiscie jako wyspe, wiec sam koniec mnie ubawil. Masz talent do humorystycznego opisu swiata. Nie ma co... :o) chciałbym... ale dziękuję, jeśli tak uważasz :) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do królestwa jechać, trza się nieźle starać a u mnie w piwnicy pcheł ci, co niemiara ;)
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 urlop w tunelu ze ślepawym sponsorem bez wyskoków * też dobre!!!! w tunelu nie podskoczysz.... pozdrawiam ciepło
Waldemar Talar Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabawne ale się podoba . pozdrawiam Waldemar
HAYQ Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma yorka ikar a i by chciał mieć staw, ba... york - o! mógłby wpław!
HAYQ Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a czemu ... ale? ;) - to wesoła widokówka, dzięki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi