HenrykO Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 "Cóż, miał być erotyk i miało być cudownie, lecz spełnił mnie twój dotyk i już było po mnie" :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Powiem krótko - Miły Panie trzeba wziąć coś na wstrzymanie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj wielokrotnie i ja mawiałem gdy mi nie wyszło, że żartowałem, że gdzie tam śmiałbym tak na poważnie, że to podpucha, że tylko drażnię. chyba zgaduję gdzie jest przyczyna owych porażek, to Twoja wina choć niby żartem - kawa na ławę a tu gotować trzeba potrawę powoli, czasem nieco przypiekać potem wychłodzić i raczej zwlekać aż dama wpadnie w dezorientację i sama poda się na kolację ;) choć zachodu i podchodów przy grze wstępnej co nie miara często śpi się bez kolacji chociaż człek się bardzo stara
HenrykO Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Na wstrzymanie, drogi panie ? a co będzie z obłapianiem? przecież chodzą takie łanie, że choć nie chcieć, to sam stanie. :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i zaczyna się od nowa bo i żona też gotowa czując szybsze serca bicie bo wiadomo, że kobicie (gdy nie męczy ją migrena seks – to zmysłów jest arena) choć się człowiek czuje źle nie wypada mówić - nie!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bowiem każda z Was jest ładna a chuć prężna i wszechwładna szybko z chłopa zrobi cielę by go rzucić na pościele lub wymłócić jak na ringu, na szczebelkach od gretingu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taśmą, plastrem lub sznurówką lecz najlepiej oblamówką, którą wcześniej trzeba zmoczyć i do nogi go przytroczyć wtedy głaskać, podszczypywać komplemencić, zagadywać bez obawy można śmiało że coś będzie Ci stawało
Henryk_Jakowiec Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezupełnie, niezupełnie bo gdy tylko brzuch napełnię to szybciutko po śniadaniu wołam – a chodź, że tu Aniu wtedy Ania przez minutę bo na pamięć zna marszrutę staje na me zawołanie z zapytaniem – chcesz kochanie? dam ci zatem talerz zupy tylko nie chciej więcej dupy ;)))) Zanim któraś z Was tak powie niech rozważy swoje słowa bo bez chłopa ciężkie życie - to poświadczyć może wdowa a i panna i rozwódka kiedy już za długo pości też rozgląda się za samcem i dla niego gniazdko mości
Rekomendowane odpowiedzi