Panna Cogito Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 snopki bezlitosnych wspomnień pustki pałające się nad ogniskiem czerń przemieszana z czerwienią porywa ostatnie gorące chwile oni-wrośnięci w przedwieczór ja- czekająca na księżyc spuchnięta obojętnie w dziewiątym miesiącu wyczekuję jesieni ps.w zasadzie nie wiem co sądzić o tym wierszu , gdzieś wyszukałam w starych papierach i coś mi tu nie gra ...ale nie wiem co.Czekam na sugestie...:-)
Olesia Apropos Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 w takim razie do warsztatu
Panna Cogito Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 a no ! jest jeszcze takie coś jak warsztat :-) zapomniało mi się.....hehe
Veronique Sijka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 zanim się znajdzie w warsztacie to powiem tylko że nie rozumiem rozstrzelenia tekstu oraz "pustki pałające się nad ogniskiem" pałać można czymś a nie się - to tak na pierwszy rzut v.
BlackSoul Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 przeczytałam pierwsze słowo i mnie naszło "Snopki siana postawimy..." ;P chyba dziewiątyM oprócz tego no, słabo tak jakoś ...
M._Krzywak Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Cztery ostatnie wersy bezbłędne - zdecydowanie je wykorzystać. Pozbyć się wstępu ("nadpoetyzmów") i enterów (to na pewno). Pozdrawiam - pół na pół, ale efekt końcowy - powtarzam, jak najbardziej.
Don_Kebabbo Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 w dziewiąty miesiącu - błąd gramatyczny w tym wersie. No i to rozbicie wiersza na drabinkę; zupełnie jak w dziale 'wiersze znanych' (tam wiersze są do czytania tylko, gdy się zmniejszy rozmiar tekstu w przeglądarce). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi