Magda Naborowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Objecaj mi, że tam nie jest źle że spotkam Cię przytulisz mnie Wiem, jeszcze nie czas nie twój czas Objecaj mi, że wpuszczą mnie otworzą przede mną świat, piękniejszy świat Że będzie tak jak miało być a zapach twój uniesie się ponad nas Już tylko bądź, nie puszczaj mnie A ja objecam Ci, że tam przywitam Cię Teraz już puść, już nadszedł czas Teraz.
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sie na piosenke ten tekst nadaje z tymi powtorzeniami... generalnie to taki kolejny banal, ale nie jest jakis katastroficznie slaby, tylko ze takich powstalo juz wiele... no i co z tym "Objecaj"?? specjalnie czy co?? powinno raczej byc "Obiecaj", ale moze sie nie znam...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ojoj.. Ten błąd mnie przeraża... "objecjaj", że następnym razem zajrzysz do słownika... brrr...
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 źle-cię-mnie-czas-czas-mnie-mnie-mnie-cię-czas Objecaj (???!!!) to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej PM
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiem więcej. Tygrysy lubią inne. Postarasz się? Pozdr.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No niezbyt ciekawie to wyszło. Pozdr..)))
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie, się, ćie, nas...-Co to za belkot?
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Liczę, że kolejne Twoje wiersze będą prezentować inny poziom - nie wspominając jósz o o bjetnicach - zdecyduj się czy używasz interpunkcji czy też nie... skoro używasz, czyń to permanentnie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi