Mateusz G Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Budować serca z piasku lepić kulki z miłości płakać gdy dziadek okulary zgubi chodzić po ziemi tylko głowa w niebie Uśmiechać się do lodów truskawkowych niemądrze ale za to jak smacznie Tupać nogą na śmierć może ucieknie I nie wiedzieć jeszcze co by się zrobiło gdy na starość nas kopnie diabeł albo miłość
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dla mnie bardzo pięknie napisałeś tak poprostu"płakać gdy dziadek okulary zgubi" Super.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sorry! Mateusz.Wyszło tak jakbyś dla mnie ten wiersz napisał! Przepraszam!!!!!!!!! Nie wiem, to może okulary, żle w nich wyglądam. wiesz co chcialam powiedzieć.
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 he he Mateusz lepiej niech nas diabel kopnie a milosc przyjdzie.. fajnie sie czytalo.. M+A
Mateusz G Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeee,wreszcie ktoś zaczyna mnie doceniać=)).Tak przy okazji-czasem kopniak od miłości też jest wskazany=).Pozdrawiam gorąco!
Mateusz G Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od nadmiaru komplementów aż czerwony się zrobiłem=)).Dziękuję bardzo za miłe słowa=).Pozdrawiam!=)
Mateusz G Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie rozumiem,za co tutaj tak strasznie przepraszać=).Najważniejsze,że wiersz się podoba=)).I znów pozdrawiam serdecznie!=))
Rekomendowane odpowiedzi