zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 żółte japonki rozłożone na plaży - wspomnienia lata
allena Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Jemallka - kto to? Pan czy Pani?
HAYQ Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz Stasiu haiku fajne, a mnie jakieś paskudne skojarzenia z tymi rozłożonymi japonkami dopadły ;) - dwojakie, czyli przyjemne i bardzo mało przyjemne. Pozostawiam w domyśle :) A trzecie - wypośrodkowane już napisałem, dzięki Twojej inspiracji. Pozdrawiam.
Jemall Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Witaj! Fajne, potrójne znaczenie japonek :))) A Jemallka?? Naprawdę nie jestem ludojadem ;) Pozdrawiam, Jemall
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 i tak miało być, fajnie Jemall, ludojadów sie nie boję póki mnie nie widzą ;)) HAYQ,skojarzenia paskudne i dobrze, bo miały być i ładne i paskudne....przecież to z inspiracji- hehe.... a tak miało być --jeśli coś butwieje ;)))) serdecznie pozdrawiam
jasna Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu :-) To Kufelek japonki podrzucił do mojego lasku. :-))
zak stanisława Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu :-) To Kufelek japonki podrzucił do mojego lasku. :-)) dobra moja pamięć;) bo krótka...;)) kufelkowi piwko w takim razie, cmok
Jemall Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bezludna wyspa - przede mną na piasku ślady stóp ;)
Rekomendowane odpowiedzi