Anna Notnaj Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Patrzyłam na niebo pełne samolotów Patrzyłam na niebo pełne gwiazd Patrzyłam na ciebie Chwilowy epizod zaczepienia Chwilowa ufność Chwilowe złudzenie.
Margaret Floral Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Treść nawet nawet. Nie powiem, że jest źle, ale nie powiem także, że jest i bardzo dobrze. Widzę myśl, i trochę to przesłanie. Podoba mi się. Ale z formą już gorzej, powiem za moment. "Chwilowy epizod zaczepienia" - ten malutki wycinek nawet mi się podobał. A teraz techniczny punkt widzenia. Zastanawiem się, po co na końcu jest ta kropka, skoro wcześniej nie stosowałaś ich, ani innych znaków interpunkcyjnych. Może chciałaś to zakończyć szybko, szybko przerwać myśl? Ja w tym wypadku z ostatniego wersu zrobiłabym osobną strofę. Bez kropki. No ale ja to ja. W każdym razie, dobrze z minusikiem jest. Pozdrawiam
Anna Notnaj Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Dziękuję ;) faktycznie z formą spieram się nieustannie. Trzeba się wziąć z nią za bary. pozdrawiam słonecznie chociaż jesiennie.
Rekomendowane odpowiedzi