Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Znów słońce kusząco pieści martwe ciało znów kruszy lodowe mury celibatu wywabia z ukrycia wszelakie robactwo rzucając na ołtarz grzesznej wstydliwości znów rozwijają się kwiaty tajemnic porosłe przez zimę gęstą pajęczyną zdradzają sekrety zakurzone księgi dzieląc się swą wiedzą z żądnymi poznania znów życie wylega na pola i łąki gdzie 6/9 wciąż gonią spragnieni znów rządzą ciałem zbudzone pragnienia częstując eterem martwiejący umysł znów błądzą języki wiedzione instynktem szukając wilgotnych ciemnych zakamarków wciskają się chciwie w rozpalone wnętrza chcąc spełnić kaprysy wybrednej natury [sub]Tekst był edytowany przez valdessa kane dnia 03-05-2004 00:13.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no no...pod mój gust. Tekst wymaga dłuższej analizy - póki co powiem- mnie urzekłaś pozdrawiam
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ladnie napisane Pozdr..)))
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Naprawde Valdesa wiosna sie wciaz odradza na nowo - "częstując eterem martwiejący umysł " przyjemny wiersz pozdr, M+A
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wers nie zaprzecza takiemu stanowi rzeczy :)))) (chyba ze cie zle odebralam wtedy przepraszam) [sub]Tekst był edytowany przez Valdessa Kane dnia 04-05-2004 12:33.[/sub]
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo ciekawe/naturalistyczne/fizjologiczne podejście do tematu "pobudzenia wiosennego" podoba mi się...choć smuci trochęże w wielu przypadkach pradziwe...
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 znów, znów, znów, znów To można wymazać. Trochę "oklepaństwa", ale ogólnie nie jest źle. Powiem nawet, że dobrze się czytało. Pozdr.
Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pani Valdesso! Ociepliło się moje starzejące ciało. Przypomniała mi Pani, że wiosna. Ciekawy wiersz. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziekuje wszystkim za zainteresowanie i wyjatkowo pozytywna ocene :)))
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie mój klimat nie mój gust...... a bardzo bardzo mi się spodobało. jak Pani to zrobiła???? pozdrawiam Tera
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznam Tero, że jestem mile zaskoczona twoją opinją i dziękuję, że pozwolołaś sobie tu zajrzeć :)))
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz dobry to nie ma sie co dziwic... to ze nei rozumiemy się w jednej kwesti nie znaczy ze będe infantylnie krytykowała Twoje wiersze... jak jest dobry to znajdziesz moje słowo uznania... komentuje sie wiersze nie autora :)) pozdrawiam i życze miłej nocki Tera
Rekomendowane odpowiedzi