Tali Maciej Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Stefanie na twą prośbę jestem jur(n)y tylko dawać wiersze no i pijemy(-:
Mirosław_Serocki Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 pro testuję
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Macieju, jesteś w Jury, tylko mi Lenki nie uszkodź.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dawaj tu wierszyk, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mmmm... ja bym napisał tylko dlatego, że to Łódź :) Dawaj wiersz, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 gdzie te wiersze dawać"?
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tutaj.
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 no dobra dawam ile ichnich? na początek jeden.nagrabiłam sobieliście już płoną taka piękna śmierć nagrabiłam górę liści promieni więdnących w trawie z szelestem między zębami z krzykiem lecących żurawi w granat odległych przestworzy zbłąkani wygnańcy jesieni ostatnie wydadzą tchnienie nim je spopielę na ziemi nim moją górę śnieg skryje duchy zapiszczą z uciechy wiatr poczochra czuprynę drzew wygwiżdże osy spod strzechy liść - list pisany jesienią rozświetlony rudą chmurką w oparach absolutu prosto płynie przez moje podwórko no to widzę, że żubrówka będzie moja;)))))sama se fundnę i sama wypiję, bez jurów! dam na drugą nogę o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny pogubiłam już barwy ciepła zabłąkana w świtaniach mglistych znieczulam monotonię jesienną żubrówką płosząc zziębnięte myśli żubrem pachnie na mokrej twarzy skry snują się w oczach kufle złotomiodnych pejzaży palone w niepamięci zamroczeń zmierzch stroszy przedsenne powietrze z głową na ziemi obiecanej leżąc szukam odpowiedzi w szklanicy łatanej iluzjami *
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Dzięki Stasiu, pozdrawiam, Stefan.
Ewa_Kos Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne i w nagrodę jako samozwaniec mogę podesłać "trawkę żubrową" jak trzeba to z korzeniami może być, albo ususzona:)))))
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne i w nagrodę jako samozwaniec mogę podesłać "trawkę żubrową" jak trzeba to z korzeniami może być, albo ususzona:))))) Dawaj Ewo, wierszyk, pozdrawiamy,H&S.
kaja-maja28 Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 W strugach deszczu kąpię się, po policzku łza mi spływa, drzewa liście gubią bo jesień się zaczyna. W strugach deszczu tarzam się, liść umiera razem ze mną, każdy zdepcze go i mnie zanim znów narodzi się. Lecz serce moje bije gdy jestem tu i tam lecz wiosną znów ożyję gdy powita mnie Maj. ---------------- To tak na chypcika:) Witam wszystkich milutko Muszę troszkę pomyśleć nad wierszami
Magnetowit_R. Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 termin składania utworów: 30 listopada więc po co już piszecie? trzeba poczekac. ja zacząłem już może kto pomoże? (nie piję więc ja chwałe a pomoc flaszke bierze) o szyby deszcz dzwoni cieszą się dzieci jak mocniej pierdolnie niejedna wyleci pzdr
allena Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem!!! Szyba! Wyleci!:) A.
Magnetowit_R. Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 słabo! szyby! wylecą!;) a teraz do pracy, aby dzieło arcy było na 30go...
Tali Maciej Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 jury pilnie obserwuje jakie wiersze nam serwuje orgiastyczna ta gromada sypać wiersze a nie gadać pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 KOMPUTEROWIEC On panie to ma tylko dwa klawiszedel lato enter jesieńdel liście enter śnieg nas też wydeluje a enterki będą klikać seks i kasa ale ich też kiedyś tego panie
HAYQ Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 ograbiony z liści grab szpecił komuś nowy dworzec więc go zerżnął w kubik szczap czemu gwałtu nie chcą orzec? przecież świadkiem w owej zmowie deszcz i wiatr był we Włoszczowie
Magnetowit_R. Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 najpiękniejsza pora roku mokro i piździ. opatulone w wicher dziewczyny w ramionach chowają głowy i piersi jeszcze nie tak dawno obmacywane przez słońce. dzieci jak warchlaki taplają sie w bajorach pamiętając bosy bieg po ciepłej trawie wracam do ciepłego pokoiku przed monitor obcieram usta właśnie puścilem pawia po kolejnym wierszu o pięknej jesieni
zak stanisława Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Magneto pawie wypuszcza jesieni za plecami paw ogonem się pawi a taki ogon niejedną jesień omami. ;)))
Rekomendowane odpowiedzi