JacaM Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Nie powiedziałem jej za wiele Może zupełnie nic? Niczego już nie dopowiem Ale dziękuje za milczenie za życzliwą nieobecność za nie podniesione kamienie Myślicie że to mało jeden but mniej gdy wszyscy kopią? Dwadzieścia lat tego nie zatarło Trzy oczywiste róże z czarną kokardą i garść ziemi Ave atque vale siostro
zak stanisława Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 nawet sto lat posmierci bliskiej osoby będziemy mieć wyrzuty że za mało rozmawialiśmy, nie powiedzieliśmy tego co należało ... smutny wiersz przewiązany czarną wstażką. pozdrawiam ciepło Stanka
bona Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Podoba mi się, po kolejnych czytaniach bardziej Myślicie że to mało jeden but mniej gdy wszyscy kopią? Trzy oczywiste róże z czarną kokardą Pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 "Aniołku, duszeczko! Czego chciałeś, macie obie. To ziarneczko, to ziarneczko, Teraz z Bogiem idźcie sobie." Dziady przykro mi podwójnie, słabe to epitafium. serwus lenka
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja za Boną, ciekawy wers.
Tali Maciej Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 zmieniłbym tytuł, bo się czytelnik przedspodziewa treści puenty, taka oczywista oczywistość można by jeszcze popracować nad wierszydłem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi