Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Biedny parias, ten z Kalkuty już od rana chodził struty poszukując klina trafił na murzyna i mu sprzedał swoje buty.
HAYQ Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Bo niestety u pariasa liczy się na ogół kasa. Zaś winą protoplasty, że z tej jest właśnie kasty i lata na golasa
W_ita_M. Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Jeśli parias jest artystą, to potrafi zrobić wszystko. Choć na razie chodzi struty zrobi sobie nawet buty.
Duilla Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 A parias do tego był wielką lebiegą mieszkajac w Kalkucie wiercił palcem w bucie Dość długo to trwało rodzinę wkurzało byli tacy mili buty wyrzucili.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Tak więc parias do śmietnika chociaż boso lecz pomyka i przerzuca stertę śmieci aż z tej sterty mu wyleci jego własna butów para i skarpetka frotte, stara.
Duilla Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Swięta krowa buty zżarła po tygodniu w bólach zmarła a gdzieś tak koło niedzieli z brzucha trepy wyciągneli Parias umył je w Gangesie i ze szczęścia głośno drze się "już nie będe chodził struty wyciągnąłem z krowy buty"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Odzyskawszy swoje laczki mało co nie dostał sraczki choć ze szczęścia się posikał a mógł przecież dostać bzika.
Duilla Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Skóra z butów sie skurczyła krowa buty mu zniszczyła teraz parias się dziwuje czym on buty wypastuje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 Musi wrzucić je do wrzątku ale wcześniej na początku trzeba z nich usunąć strawę bowiem krowa żuła trawę i ta trawa choć przeżuta wciąż się mocno trzyma buta a gdy buty wygotuje wtedy niech je wypastuje albo je wytarza w trawie będą zielonkawe, prawie.
W_ita_M. Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Taka krowa, to fabryka; trawę żre, a mlekiem psika. Z zielonego robi białe, ludzie mówią - doskonałe.. Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 A ja nie wezmę go do ust póki mi tu ktoś nie powie czy chodziło tu o mleko czy o siki, siki krowie.
HAYQ Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Nie chcesz? Nie bierz go do ust... - lecz sam chciałeś, więc Ci powiem że chodziło tu o biust lub, jak wolisz - cycki krowie.
Duilla Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Już się pogubiłem do jasnej cholerki czy chodzi o krowę czy krówki cukierki?
HAYQ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ale czy to ważne? Cycki, czy wymiona? Czy krówka ciągutka, czy też pomylona? Ważne, żeby pleść - a gdy źle się splecie, wtedy można treść zużyć... w toalecie.
Rekomendowane odpowiedzi