Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Pewien Turek będąc w Turku chciał koniecznie na podwórku jak święty turecki zrzucić z siebie kiecki ale nie mógł, był w tużurku.
W_ita_M. Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 iii... jednemu, jak należy turban też na głowie leży, na dodatek ma tużurek, zali to prawdziwy turek?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Niekoniecznie bo ta szata też pasuje dla wariata który Turkiem w żadnym calu ale tańczył w niej na balu.
W_ita_M. Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Wacuś też tużurek nosi i tak kombinuje cosik: nowe gale, duże bale, i..nie wadzi mu to wcale. Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jeśli to ten sam jest Wacek no to przecież nie ma sprawy chce niech zmienia te opończe byle by nie wyszedł z wprawy.
W_ita_M. Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Turbana Wacuś nie włoży, nawet gdy się włos nie płoży, bo skłóciłby się z tużurkiem, a więc Wacuś nie jest turkiem. Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Więc pominę jego nację oraz inne perturbacje chociaż wiem, że ten turbanik wlazł by mu pod parawanik.
W_ita_M. Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Niezupełnie tu rozumiem, tyle piszę, to co umiem, więc tu przestać mi wypada, bo od rzeczy mogę gadać. Edytowane 26 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
HAYQ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeden chciał zdjąć stanik, ale piersi zanik wzniecił w nim frustrację - popadł w alien-ację w obcych budząc shining.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Uzupełnić brak hormonu za pomocą silikonu mógłby przecież ten ów gość i poskromić gniew i złość.
W_ita_M. Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 więc limeryk jest o turku nie w turbanie lecz w tużurku, który pijał kawę turek, gdy nakladał swój tużurek.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Nie, on siadał na przypiecku i pił kawę po turecku bo miał jeszcze resztki „Nesci” co nie złupił mu Sobieski.
W_ita_M. Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Turek zdjął tużurek na noc i powiedział już dobranoc, noc do snu utuli Turka, lecz mu zimno bez tużurka.
Rekomendowane odpowiedzi