zak stanisława Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Spotkać się z poetą- rozmowy Panawkratkę spotkać się z poetą to żaden interes, człowieku ten tylko buja, czasem chmurny, załatwi cię wierszem. bywa niepokój z nim, potakuje i myśli swoje ucisza. interesu żadnego. Proszę ja ciebie życia nie rozumie,przekrętów nie rozumie, by załatwić jakąś, to trzeba tak proszę ja ciebie, trzeba, bo inaczej trybu nie ruszysz, za cholerę. tylko po kieszeni biją, a z gówna bicza nie ukręcisz. kasę trzeba robić, na wszystkich frontach wojna o kasę idzie taki nawet porządnie nie odjedzie bo i czym,proszę ja ciebie a zobacz u mnie, każdy ma swoje twarde w kieszeni serce z kochasią na czele, proszę - się nie wtrącać, proszę pani. - słusznie, znam taką zakręconą słowem, w najmniej odpowiednim momencie się odkręca nosem ciągnie i mówi, że na pylenie ma uczulenie i leży mi na myślach słowami: - jestem Persefoną . No wiecie państwo- Persefona się znalazła w pełni lata. zaklucza się jak czapla ja jej nie będę żurawiem
allena Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wygląda na zapis rozmowy jako "podsłuchane" wie Pani, to tak czasem u lekarza przez niedomknięte drzwi słychać podobne mniej lub więcej ciekawe dialogi:) tak trochę mam wątpliwości - mogę też zapisać to co słyszę, czy to byłby wiersz?
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 nie ważne czy wiersz to ,czy coś tam, ale misie spodobała ta rozmowa.....a to jest warsztat, więc może coś sie z tego - po czasie wykluje z tego jaja, piskle dinozaura albo cóś....;)) serdecznosci alleno!
Antoni Slawbicki Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 "podsłuchane" - a "Pogrzeb" Szymborskiej to czyste podsłuchiwanie , misię podoba, ale bym troszkę poszlifował
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Antku, dziękuje za głos w obronie Izuniu dzięki za pomocną dłoń, pokombinuję, bo zależy mi na tym.... miłego dnia duży cmoook!
adam sosna Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 "a taki to nawet porządnie odjechać nie potrafi bo i czym" jaktoczym? pożyczonymodsąsiadarowerem :):):) :(:(:( +++
zak stanisława Opublikowano 6 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 słusznie, jeszcze masiedobrych sasiadów... hehehe pozdrówki Sosen
Marlett Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Stani! Ciekawie bo wieloznacznie. CmokaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 heheh sam pomysł rozważenia celu istnienia poety - się spodobał tylko tego żurawia persefony nie mogę rozgryźć może z pawiem by wyszło? pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe z pawiem na pewno;)))) kiedy Persefona schodziła na ziemię, ta budziła się do życia, rozkwitała..... potem zabierał ją Hades do podziemi...i nastawała zima, tyle w skrócie. miło mi Jimmy ze zaglądasz, serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi