Marlett Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 przypadek czy przeznaczenie wzrok tracąc oczy zamykasz widzisz nową gwiazdę możesz jej myślami dotykać mogę płakać przy tobie przejść razem smugę cienia darować herbacianą różę nie wstydzić się utęsknienia kiedy mój wzrok w błękit spłowieje nie powiem ostatniego słowa czekając przez wieki w chmurach uniesiesz skrzydłami albatrosa
zak stanisława Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 na skrzydłach albatrosa popłyniesz w głąb mórz dalekich pod sam horyzont tam czeka cię szczęście i miłość nie zmierzone przez żaden przyrząd cmok Marlett
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Tak uczuciowo... herbaciana róża zwłaszcza mi zasmakowała :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 albatros kiedy na ziemię pacnie wygląda zupełnie "inacniej" więc zamiast wzdychać Marlett czy mówisz? znaczy "par le" lecz czy po polsku kto zrozumie co Ty wyczyniać w wierszu umiesz? MN
adam sosna Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 ptak - gdy szybuje dumny taki kiedy usiądzie jakże żałosny (pozdrowienia od Sosny)
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! Szczęśliwe są tylko chwile... a miłości szukajmy w sobie. Wielkie dzięki.CmokaM.
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Bardzo dziękuję za miłe słówko:)) Radości.
Waldemar Talar Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 bez wątpienia jest to kolejny dobry wiersz Marlett. pozdrawiam Waldemar
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Messalin! Quand je te le dis! Albatrosy jak poeci.... Dzięki za zajrzenie do mnie:)) Słońca.
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! Nie puknę albatrosa fajką po nosie jest piękny znowu zobaczę go w locie. Radości.:))
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Talarku! Miło,że o mnie pamiętasz:)) Dziękuję.Uśmiechu.
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 jest wiersz, jest poezja... poczytałem z przyjemnością. pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Ja też z przyjemnością już od zarania:) Pozdrawiam Marlett - mnie coraz częściej nachodzi dotykanie sentymentów i cklonna jestem mniemać, że u mnie to z wiekiem:))) Pozdrawiam z jesiennym plusem:) EK
kaja-maja28 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Bardzo ładny wiersz,gdy się oczy przymknie widzi się bardzo dużo można wszystko i wszystkim być. Pozdrawiam milutko
Judyt Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 puenta i tutuł ładnie się łączą pozdr.
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze! Bardzo dziękuję. Jeśli to poezja, to również wiersz:)) Radości.
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Staram się unikać sentymentów, ...ale jak widać nie zawsze wychodzi:)) Dziękuję. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kaju! Tak, wyobraźnia nie zna granic. bardzo dziękuję:)) Radości.
Marlett Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wielkie dzięki:))- jesteś. Serdeczności.
Pancolek Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Marlett, delikatnie jak zawsze u Ciebie :) Serducho aż się uśmiecha, kiedy czyta się tak ładne wiersze; coś o szczęściu, znaczeniu drugiego człowieka w życiu. I te skrzydła albatrosa-pozostaje zaduma i pragnienie bliskości. Przepraszam, jeśli nie sprostałem intencjom :) Pancolek
Rekomendowane odpowiedzi