Jemall Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 trzask drzwi! w przeciągu sekundy tyle zmian
HAYQ Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 świetne i takie jak lubię - wieloznaczne, u mnie brak trzaskania powoduje, że wiecznie chodzę pokręcony od przeciągów - bo mam wszystkie drzwi przesuwne ;) Pozdrawiam.
Boskie Kalosze Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne, ale pełnię szczęścia psują mi drzwi. Trzask! Może drzwi, może w gębę? ;) Może suchy wystrzał? "Przeciąg sekundy"? jakieś niezgrabne, to już lepsze (trzask) drzwi! ale bez sekundy w L2. Czegoś tu (moim zdaniem) warto nie dopowiedzieć. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzask drzwi wszystko się pozmieniało starczył przeciąg To moje "widzenie" :)))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Jemall Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli napiszesz, że to wszystko przez jesienne tajfuny, to i tak nie uwierzę ;)
Jemall Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest wiele racji w tym, co piszesz, ale tak przylgnęły do mnie sekundy, że szukałem jakiegoś uzasadnienia "po fakcie" dla istnienia takich zwierzaków w przeciągu. Niestety, nikt jeszcze nie wpadł na to, by nazwać motyla, ćmę czy ptaka sekunda ;) Pozdrawiam, Jurek.
Rekomendowane odpowiedzi