Magnetowit_R. Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Żal jak przy rozstrzasku strzykawki z kokainą Dokąd płyną me mysli Nie ziści sie marzenie Czy zobaczy mnie kto jeszcze Wystarczy? Oczami pieszcze pustą scianę Wstanę w rytm ciszy Nie usłyszy nikt prężenia sznura Ta która była... Zniszczyłem nie Ją Implozja Tak zdycha zakurwiałe zapatrzone w siebie epicentrum 09.06
Mr.Suicide Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 pierwszy i ostatni wers ok. reszta do zmiany. w drugim wersie moim zdaniem błędna koniugacja czasownika 'płynąć'. otóż 'płynął' to czas przeszły, tryb dokonany zaś 'płyną' teraźniejszy, niedokonany. prawdopodobnie to miałeś na myśli ;) oczywiście mogę się mylić ;) pozdrawiam.
Magnetowit_R. Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 ha, dzięki. pisze bez znakow potem poprawiam i tak wyszlo. nie uważam tego wiersza za cos co mi sie udało, natomiast ciekawią mnie opinie innych twórców, zwłaszcza gdy różnią sie od mojego subiektywnego odczucia co do jakości utworu, ale coś ich narazie malo tutaj;) pozdrawiam
amehob Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 cze Magneto z rana :) dostałem po Twoim wierszu złotego strzała, i siem ubrało ciut inaczej, chociaż ciuszki Twoje. lubię jak mnie coś nakręca. pozdro :) mieszał żal z kokainą, strzykawka, igła, mimo, nie ziszcza się marzenie, marzenie, marzenie, marzenie, w resztkach nie było siebie, więc pieścił ścianę namiętnie jak sen, jak ciszę, z lękiem, by nikt nie słyszał sznura, kiedy się bujał, bujał... niszcząca siła, implozja poszukiwacza oznak.
Magnetowit_R. Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Wu-szu - wystarczy;) Rar i WinZip przy tobie wysiadają;) amehob fajnie ze tyknęło, ciekawy remix;) - miłego dzionka życze:)
Rekomendowane odpowiedzi