Szugar Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 brzuch pełen zgnilizny śmierć od wewnątrz chyba oddech cudowny poranny oddech my i dębowa szyba szkielety okryte bawełną złączone krwiście temu chwilę łóżko atłasem wybite drewnianą narzutą okryte nic nie rozdzieli wszystko na ostatni gwóźdź dopięte za nas piją niech nam żyją ciała żałobą owinięte
Szugar Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 te gubiące się ogonki;) miło, że się podoba. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 klimat odczuwalny, nostalgiczny, pozdrawiam :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Szugar, bracie pierwsze dwie strofy świetne, ale bezpuentowość (albo też banalność) puenty zbiła mnie z tropu. Zupełnie jakby koncepcji zabrakło. (koniecznie do zmiany- tylko 1 i 2 nie poprawiaj bo dają w kość :) pozdrawiam Jimmy
Szugar Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 tak chyba nad tą puentą muszę popracować, faktycznie czegoś mi w tym wszystkim brakuje, dlatego też utwór znalazł się w warsztacie. a i Jimmy wiem, że pewnie ku zaskoczeniu: jestem płci odmiennej niż myślisz zdarzyło Ci się spojrzeć na kilka moich utworów i pewnie stąd taki o wniosek ku sprostowaniu: staram się być tym o kim piszę i tak przy okazji: więcej prozy, lubię ją czytać w twoim wykonaniu. dziękuję wszystkim za komentarze, pozdrawiam.
egzegeta Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Szugar ja tylko z uwagi na sąsiedztwo bardzo bliskie :)) może nawet to okno tam, na pierwszym piętrze przy Płk. Dabka /bliżej Zawady/ ale mniejsza o to. Co mi nie leży, towybite okryte idopięte owinięte może jeszcze coś znalazłoby się, ale przedmówcy zasadniczo wygarnęli co trza. Pozdrówka;)
Szugar Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 niestety sąsiedztwo jednak trochę dalsze niż by się wydawało, jednak bliższe niż dalsze wciąż. poplątałam. a co do rymów. no cóż lubię rymy, jeśli o to się rozchodzi.
Rekomendowane odpowiedzi