gabriel p. Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 biegnąc w miejscu wyryłeś parkiet pełen nieba bez parasolki w deszcz meteorytów ruszyłeś śmiało zapominając o kaloszach mroźna była zima bez szalika bo tak modnie ponownie w pksie na zabitej wiosze buty zmieniły kolor czy kiedyś znajdę drogę bez kałuż prostą jak w mordę strzelił w taki szary dzień samotność wydaje się gorsza niźli cudzołóstwo nie będzie ze mnie poety
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 już w warsztacie wytknięto ci kokieterię podtrzymuję, a zresztą, czy każdy musi być poetą?;))) chyba że na zabitej wiosze z nudów pisze się anonimy:)) marudzę. dobry wiersz,
oldy diol Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 ostatni wers przeze mnie usłyszany: płacę rachunki poezji.nie wiem czy Panu to pasuje,ale tak to biorę.reszta baaardzo.dzięki.
Veronique Sijka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 hmm... co robić ... plusuję bo mnie zaskoczył - i rybka z pipką - odejchane serdeczności v.
Mr.Suicide Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 ładnie, obrazowo. dwie ostatnie strofy - cacy :) czytało się jak najbardziej przyjemnie, a to między innymi dzięki zwięzłej formie. z chęcią plusuję :) pozdrawiam.
gabriel p. Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro śpiewać każdy może to czemu by nie być poetą? ;-)) a na zabitej wiosze to się nie pisze tylko się slalomem kałuże i błoto omija ;-)))) dzięki za komentarz :-)))) płacę rachunki poezji, bo płacę za internet ;-)))) dzięki za odwiedziny :-))) dzięki serdeczne :-))) cieszę się, że się podoba :-)))))) wiersz był dwa razy dłuższy... ale dobrałem się do nożyczek ;-))) dzięki za pozytywne rozpatrzenie moich myśli :-))))) pozdro :-))))
Rekomendowane odpowiedzi