Wioletta_Buller Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 smutnymi palcami kreślę kontury każdej z twoich skroni na mapie tętniących rzek plamy łez oddech w posagu przeznaczony komuś dalekiemu - w tańcu zamkniętych futerałów dłoni na każdej falbance inne znamię jak śmiech jak zawód wśród podkręconych rzęs - przykrość co wyszła poza słońce w chwili kiedy "nie" staje się rozkazem --- tyle mam siebie dla ciebie jeszcze przed odjazdem
Wioletta_Buller Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dotyczy przytulanki :), ale ma też inne znaczenie, takie charakterystyczne dla jednej, bliskiej mi osoby, dzięki i pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 łądnie zaplecione i misiu słodki przyjemnie się czytało MN
Lena Achmatowicz Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ile ten misio ma główek? do mnie przemawia tylko tytuł i zakończenie. no i może jeszcze te futerały dłoni (ładne). pozdrawiam lenka
Wioletta_Buller Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ile ten misio ma główek? do mnie przemawia tylko tytuł i zakończenie. no i może jeszcze te futerały dłoni (ładne). pozdrawiam lenka Główkę ma jedną, ale dwie skronie :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi