Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 w książce którą darowałam jest kwiat zakładka mała pączek czerwonej róży z myślą o tobie zerwałam jeśli nawet czas ją zasuszy i stanie się tylko prochem wiedz zawsze pamiętam z nadzieją że tęsknisz trochę nie jest pamiątką ode mnie to bardzo mocna wiara na przekór wszystkiemu przyjaźń zostanie trwała
egzegeta Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Marlettko jeśli jest już zakładka, to chyba zasuszona piszesz - "jeśli nawet czas ją zasuszy" czas już nic nie ma do zasuszenia bo ona zasuszona wcześniej czy tak?
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Egzege! Nie, to nie tak:)) Peelka przeczytała książkę, piękny tomik. Zerwała świeżą różę, do książki ją włożyła jako zakładkę i podarowała bliskiej osobie. Radości.
zak stanisława Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 a kiedy zaschnie ten pąk czerwony radość zakwitnie na twarzy cmook marlett, ładny wiersz,
adam sosna Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 trzeba róży dać czas by pozbyła się wody czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! Pąk zeschnie, będą następne, bo róż u nas dostatek:))) Dziękuję.
zak stanisława Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! Pąk zeschnie, będą następne, bo róż u mas dostatek:))) Dziękuję.CmokaM. radość zakwitnie na twarzy bo nowy pąk już się zadurzył
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! Szlachetne róże szybko nie więdną. ...a czas nie istnieje:))) Ech! Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Tak myślisz? PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! Pąk zeschnie, będą następne, bo róż u mas dostatek:))) Dziękuję.CmokaM. radość zakwitnie na twarzy bo nowy pąk już się zadurzył Ach! PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak
Judyt Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Tak myślisz? PozdrawiaM. myślę, że jest przyjaźń bardzo cenna pielęgnuj, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Judyt! Myślisz ,że istnieje prawdziwa? Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak :) proszę?
Marlett Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Judyt! Chcę uwierzyć ..Ci:)) Radości.
Judyt Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wierz..Kasia:), wzajemności
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Witam, postanowiłem się zrewanżować ;) wiersz mozna śmiało w laurkę i na zjazd klasowy czy cóś... kiedyś się śpiewało: "pęka cienka nić..." pozdrawiam Jimmy
adam sosna Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu i tu? w połowie meczu jakiś kibic wpadł na boisko dał sędziemu w pysk i zadowolony puścił pawia w trybuny nadaje się do gazety?
Rekomendowane odpowiedzi