Jasmyk Wegotakan Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 dzie wuszko.; nie chcę, żadnego nicku! ja już sam jestem nickiem - od urodzenia, wystarczy! rola podwójnego agenta Pana Boga mnie nie kusi, a kusi tak wiele... :) Jacek Sojan
Don_Kebabbo Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, kiepska rada. Dziś tak łatwo już nie było :(
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sorki, kiepska rada. Dziś tak łatwo już nie było :( każdy sposób byleby działał MN
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Miałem problemy z logowaniem!!! Już nie mam ;) za drobne wynagrodzenie (uśmiech plus dobre słowo0 powiem, że trzeba wchodzić przez stronę główną www.poezja.org (!) do strony logowania; żadne zapory, antywiry - nic z tych rzeczy, przynajmniej w moim wypadku - odzyskałem uprawnienia do oglądania tej strony ;D pzdr. b
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz - Wy z gór i podgór wchodzicie od góry, my maluczcy z nizin musimy labiryntem heheh, żartuję, trzeba to rozprzestrzenić po tych co się zalogować nie mogą Bogdanie - to Twój patent MN
Rekomendowane odpowiedzi