marta_sawicka Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Dziś bracia i siostry tak na zawolanie przyszło mi do głowy takie porównanie to jest moja cicha myśl pobożna że Świetą Trójcę na ziemi spotkać można Pierwszą osobą jest Bóg i wiara drugą to lekarz co życie ratowac się stara a trzecią człowiek pokorny uczciwy na głos sumienia swego wrażliwy I tak trzy części w całośc sie splata i mamy korone to pokój świata który wychodząc z prostego założenia oszczędza nam ludziom bólu i cierpienia Gdyby każde serce prawd tych przestrzegało życie by innym blaskiem zajaśniało a przykład naszego zjednoczenia byłby przykładem dla nowego pokolenia
zak stanisława Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 tak, i rządy by nie podrzędne były i podwyżkami nas nie straszyły każdy poseł nieuczciwy ,uczciwie by w czortu poszedł.... Marto cmookeS, tak trzymaj!!!! równaj rząd, a tak poważnie, trochę rytm kuleje...
marta_sawicka Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 dziekuje Stasiu mila a moze bys przerobic sie pokusila ten rytm,pozdrawiam:))))Cmokes.
Judyt Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 ciekawe widzenie Marto Trójcy, rymy narazie nie podchodzą w ogóle, może dlatego, że nie dokońca zaakceptowałam pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi