Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CYTAT (oyey @ Jul 7 2003, 07:45 PM)
czy ty w ogóle widzisz w tym wiersz panie autorze? bo to nie jest wiersz na pewno. Przypadkowo podzielony tekst prozy na parę wersów. Nudne, bez nastroju, a to w erotykach podstawa, o jaki by tu erotyk nie chodziło. Potępiam

Widzę i to wyraźnie, Panie Oyey.
Opublikowano
CYTAT (oyey @ Jul 7 2003, 07:50 PM)
CYTAT (Seweryn Muszkowski @ Jul 7 2003, 07:48 PM)
CYTAT (oyey @ Jul 7 2003, 07:45 PM)
czy ty w ogóle widzisz w tym wiersz panie autorze? bo to nie jest wiersz na pewno. Przypadkowo podzielony tekst prozy na parę wersów. Nudne, bez nastroju, a to w erotykach podstawa, o jaki by tu erotyk nie chodziło. Potępiam

Widzę i to wyraźnie, Panie Oyey.

tak ? to jakie elementy w tym potworze wierszopodobnym wskazują na to, że to nie proza a wiersz? tylko prosze pominąć argument o wersach bo ten mnie tylko rozśmieszy
ja ułatwie: to nie jest wiersz, tu nie ma żadnych, ale to żadnych środków artystycznych

Z całym szacunkiem, ale to już Pana problem. :-)
Opublikowano
CYTAT (oyey @ Jul 7 2003, 07:55 PM)
CYTAT (oyey @ Jul 7 2003, 07:50 PM)

Prosze mnie nie rozśmieszać
mój problem? wyraźnie wskazałem panu moje argumenty, pan im bezargumentowo zaprzecza i wciska kit o moim problemie ? to nie jest mój problem
jeżeli chce pan polemizować z moją opinią, to wypadałoby podać jakieś konkrety
potępiam i rzucam klątwe

Ależ proszę bardzo. :-) Miłego wieczoru. :-)
Opublikowano

O matko!! Nie pozabijajcie sie panowie.Troche samokrytyki dla samego siebie..!!!!

Wiersz nie jest zly.. tylko nie za bardzo go rozumiem..Ale w przypadku wierszy Seweryna to nic dziwnego..Moje mysli czesto nie siegaja nawet dna glowy Fika..A szkoda..Bo czasem czuje sie w takich sytuacjach jak ulomna..

Dlatego bardzo prosze sewerynie wytlumacz mi gdzie tu jest erotyk..

Pozdrawiam..

Opublikowano

hmmm, Sewerynie, Ty to masz w tej głowie ( sam wiesz co ). smile.gif

no rzesz kurde, z pewnych słów to hardcore erotyk powstaje
hmmm, jeszcze chwila a ta kuleczka w kobietę by się przerodziła
- a to moja bardzo luźna interpretacja. wink.gif

Opublikowano

To brzmi jak fiksacja a wygląda interesująco. Czemu ma mi sie nie podobac coś, co jest zrozumiałe tylko w wtedy, gdy zwieszamy sie swobodnie z trzepaka głową w dół ?? Niezłe, ale nie całkiem wiem czym to pachnie (ale wiem czym mozna przełożyć biggrin.gif)
serdecznie pozdrawiam bardzo.
czarna_Owca.