Fanaberka Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 niebo zgasło jakby na zachodzie ktoś zdmuchnął latarnię. syczała obwodnica na skrzydłach samolotu linach mostu i iglicy czerwone światełka pulsowały nerwowo skończył się dzień noc nie przyszła życie było tutaj napęczniałe zbyt gęste krztusząc się uchodziło z rozpalonych ulic w szosy i wiejskie drogi smugi żółtego gazu z balonu zmęczonego ciśnieniem __________
Fanaberka Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proza, proza! Dobrze, że nie blog! Jeszcze kilka przerzutni i ja tu poetkom orgowom będę, Wusz. A nad inwersją się zastanowię. hm. :-DDDD Eee, chyba faktycznie pójdzie do kosza.
Niewierny Tomasz Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 może bez interpunkcji? zastanawiam się czy "nagle" jest konieczne
Fanaberka Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Wuszko, To dawaj! :-))
Fanaberka Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie patrzę. chyba zostawię to do jutra. dziękuję. :-)
Niewierny Tomasz Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 niebo zgasło jakby na zachodzie ktoś zdmuchnął czerwoną latarnię
Fanaberka Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 To zapiszę, bo już nie wiem jak było na początku i spróbuję :-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawa jestem czy w ogóle coś z tego wyjdzie :-)
Niewierny Tomasz Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorry, że Ci mieszam, ale jeszcze takie coś mi się urodziło w głowie;)
Fanaberka Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Zapiszę to na pamiątkę i zmieniam :-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No lepiej teraz :-) Thx :)
Fanaberka Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobrze już, dobrze. Posłuchałam rady Tomasza w kwestii obcięcia "jakby", teraz kolej na posłuchanie Wuszki. Czerwone światełka - ostrzegawcze, alarmowe, no karetka straż pogotowie energetyczne i te sprawy ;P A widziałaś wyrzutnię między pierwszą zwrotką a drugą? hahahahha Nie jestem pewna czy jeszcze czegoś nie dopiszę, ale na razie mi nic nie strzeliło. :-)
Fanaberka Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wywalić go? By to na dzień dzisiejszy tak wyglądało: niebo zgasło jakby na zachodzie ktoś zdmuchnął latarnię. syczała obwodnica na skrzydłach samolotu linach mostu i iglicy skończył się dzień noc nie przyszła życie było tutaj napęczniałe zbyt gęste krztusiło się uchodząc z rozpalonych ulic w wiejskie szosy i drogi smugi żółtego gazu z balonu zmęczonego ciśnieniem
Fanaberka Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wywalić go? By to na dzień dzisiejszy tak wyglądało: niebo zgasło jakby na zachodzie ktoś zdmuchnął latarnię. syczała obwodnica na skrzydłach samolotu linach mostu i iglicy skończył się dzień noc nie przyszła życie było tutaj napęczniałe zbyt gęste krztusiło się uchodząc z rozpalonych ulic w wiejskie szosy i drogi smugi żółtego gazu z balonu zmęczonego ciśnieniem no szo Ty jakie wywalić? oszalałaś? Nie arcydzieło, tylko wers ze światełkami :-DDD
Rekomendowane odpowiedzi