Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Whisper of loves rain   Urzekające! Czasem wystarczy trafić na właściwą kucharkę, by odkryć, że degustacja potrafi być piękniejsza niż gotowanie. :) Pozdrawiam.
    • @Berenika97   Do niezła terapia, bardzo często przynosi pozytywne efekty. Sama lubię też siebie nagradzać, jak mi się coś uda osiągnąć. :)   Pozdrawiam.
    • Stojąc na rozstaju, waham się. Niełatwo przecież zdecydować się na zmianę. Pokusić się o nią dużo łatwiej, Mówić o niej, marzyć i śnić o wiele prościej.   Gdy czuję tchnienie tego, co nieznane, Waham się, choć wiem, że nie mam wyboru.   Ten nikomu niewypowiedziany strach paraliżuje I zmusza do sztucznego uśmiechu pewności, Że to właściwa droga i nie może być lepszej.   A jednak oglądam się za siebie, Oglądam może zbyt często, Oglądam może zbyt tkliwie, I patrzę na to, co porzucam z własnej woli. I nie jest mi łatwiej, Choć wiem, że w tej sytuacji Wahać mi się nie wypada.
    • @Whisper of loves rain z jednej strony piekielny lot, a z drugiej słodki, sielski i anielski. W niebanalny sposób opisany stan nietrzeźwości i powrót do normalności. Mnie się podoba. Fajnie się czyta:)
    • @Berenika97   Gołąbek pokoju - symbol pokoju zwiał z pola walki - czyli nie zanosi się na pokój. Nic nie wskórał. Smutne!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...