Krzysztof Adam Meler Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 dokoła ciemność milczenie owiec pasionych za dnia zarzynanych nocą odzywa się w kacie poruszenie powiek spoconych sumień rozespany posąg a tak dokładnie to za dnia na hali spływa spokojnie utopii zefirek i nikt wciąż nie wie że nocy oddali zieleń nadziei co zwiędnie za chwilę nocą pojawi się cisza po halnym swego rodzaju milczenie grobowe chwila jasności u białych i czarnych sekunda beczeń i drogi krzyżowe ------------------------------------ czemu ten halny nie otrzymał kary choć wilcze zęby poznał cały świat pyta się baca zawiedziony stary licząc pieniądze na gontowy dach
były__premier Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, fajny film!;)
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, fajny film!;) Oglądałem ze sto razy:) Anthony rlz:D
HAYQ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 nie ozwą się sumienia grzęznące w zatracie dopóki brudny palec stada mami niebem gdzie halny hula syty a przesmrodzone gacie na równi są i miodem i smrodem i placebem marzeń i snów nie starczy gdy jawą nie jest życie gdzie cel jest wirtualny a honor przy korycie
Veronique Sijka Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 coś tam sobie wybrałam " chwila jasności u białych i czarnych sekunda beczeń i drogi krzyżowe" pozdrawiam v.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 HAYQ i Krzysztf, (w takiej kolejności) a co Wy tacy skromni? To co tu napisaliście powinno być w innym dziale, wyżej. Najbardziej poruszyły mnie ostatnie cztery wersy autorstwa HAYQ. Pozdrawiam szczerze.
andej_akat Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 brutalizacja życia, codzienność typowa, nie wzrusza nas już ból, skowyt, płacz czy sznur
Rekomendowane odpowiedzi