zak stanisława Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 czemu mam się wstydzić że konia dosiadam wszak jestem kobietą dobrze pejczem władam.
IN Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałam rzec, że prawdziwa amazonka z Ciebie tylko ten pejcz... hmm... lepiej zamień na szpicrutę albo może palcat ostrogi też nie zawadzi przyłożyć ;) w każdym razie kierunek myślenia prawidłowy masz u mnie całkowite zrozumienie i poparcie ps czemu pogoniłaś z W bezskrzydłego anioła? hej, :)))
Ewa_Kos Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 u mnie też:))) masz oparcie:)) uwielbiam konie:))+ Pozdrawiam najmocniej.Myślałaś nad datą? Pytałam przy aniele, ale zniknął był.:)))
Judyt Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 a może to właściwie o kobiecie było, albo o okoniu ;) tożesz zakręciła p.Stanisławo, pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 gniady? kary? siwy? :):):):) (hiiiiiiiiiiiiiiiiiii koń - nie pejcz)
Piotr Zet Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 czemu masz się wstydzić z konia w orce szydzić wszak kobietą jesteś i dosiadasz z dreszczem Pozdrowionka :)
Beenie M Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 na konia leniwego i pejcz niewiele zdziała bardziej delikatnością dosiądziesz bucyfała ;)))
zak stanisława Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Beni na konia leniwego i pejcz niewiele zdziała bardziej delikatnością dosiądziesz bucyfała ;))) Piotr Zet czemu masz się wstydzić z konia w orce szydzić wszak kobietą jesteś i dosiadasz z dreszczem * mego siwka z dreszczem dosiadać chcę jeszcze chociaż czasami starą szafą trzeszczę :)))) Sosen- siwek to;)) Amores perros: fałszywą skromnością już przecież nie grzeszę półwieczny dobytek na garbie się wlecze :))) Judyt: kobieta na koniu nie dziwi nikogo kiedy amazonka pędzi lecz nie drogą :)) pegaz mój bezskrzydły skrzydła mu obrzydły święty ci on nie jest ale koń na fest;))) Kosie, anioł zniknął przez pomyłkę zamiast edytuj wcisnęłam usuń... data pazdziernikowa, to pewne!!! kosy w nosy!! Inuś gdy za pejcz chwytam koń nie stawia pytań...;)))) Mili moi, usmiałam sie a tego mi brakuje... uściskowuję WAS mocno!!!!
ksiazkowy mol Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 no, no, jak najbardziej + pozdrawiam jola :)
IN Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałam rzec, że prawdziwa amazonka z Ciebie tylko ten pejcz... hmm... lepiej zamień na szpicrutę albo może palcat ostrogi też nie zawadzi przyłożyć ;) w każdym razie kierunek myślenia prawidłowy masz u mnie całkowite zrozumienie i poparcie no, widzisz, a dla mnie fałszywa skromność jest zupełnie niezjadliwa wolę kobiety szczere i odważne, a nie takie co różne rzeczy robią, a później się tego wstydzą i udają upadłą cnotę mnie ten wiersz kojarzy się z damsko-męskim zbliżeniem i myślę że nie tylko mi autorka zdaje się świadomie używa różnego rodzaju akcesoriów pozdrawiam serdecznie hmm... czyżbym została posądzona o skromność? - fałszywą na dodatek? ;) a feeee... jestem po prostu perfekcjonistką, dbam o szczegóły ;) amazonka + lasso? ok ale z pejczem to już pogromczyni dzikiego zwierza no chyba że to baaaardzo dziki mustang - to zgoda ;) Stanka, bardzo dziki? ;) :)))
PannaBeata Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Wesoła, ale konkretna. No cóż PlusZAk:)
zak stanisława Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Inuś, dzik,i dziki choć stoliczny....cmoook Jimmy, kłaniamsienisko Molu...Jolu- miło mi. PannoBeatko, fajnie to złączyłaś
Rekomendowane odpowiedzi