playing_angel Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 uśmiechnięte punk tele-wzory moro plastik we włosach nam pozwolono na bunt jak super nabijam ciepłe słowa na uprzejmości z hakiem trzysta sześćdziesiąt razy dwadzieścia dziewięć kup mi mamo pij kakao fajne samochody i wielkość biustu zawsze miały znaczenie nagrodą w konkursie poetyckim markowy zestaw kuchenny, dla duszy do bełta pod komisariatem kozackich trampek tęskno mi panie
amerrozzo Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Witam. No, no, no. To drugi wiersz tego dnia, który wrzucam do Ulubionych (a dodam, że do tej pory znajdują się tam tylko 4 wiersze). Bardzo podoba mi się ten sarkastyczny wydźwięk, a pointa mnie powaliła ;) Wyszło też trochę (niestety) jak wyszydzenie Norwida, ale może przesadzam. I nie rozumiem jednego wersu, tego z mnożeniem. To przypadkowe liczby łączące się z innymi wersami, czy iloczyn (10440) ma jakieś znaczenie? Mam nadzieję, że jeszcze tu Pani zajrzy i udzieli odpowiedzi, bo bardzo mnie to ciekawi. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 pewnie zrozumiałe. nie podoba mi się ta konwencja, jakoś mało wymagająca, przepraszam autora za ten komentarz, ale musiałam:)) życzę następnego lepszego wierszyka. Pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 taki +/-. Zgadzam się bardziej z Kamilą; trochę się plącze ten tekst, jak dla mnie, oczywiście. Niemniej gratuluję ostatniej strofy, a zarazem pointy, bo rzeczywiście mocna i dobra. Pancolek
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oskar? znowu?
amerrozzo Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oskar? znowu? Jak to mówią na Śląsku: rynca opadajo. Pozdrawiam (przepraszam Autora tematu za zaśmiecanie, ale sytuacja mnie zmusiła).
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne, jak to słońce, które właśnie sie pojawiło za oknem. ręce opadają. no coment.
a66 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 360 dni razy 29 daje nam wiek peela :)
Rekomendowane odpowiedzi