Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czuję złość nienawiść w sercu mordercze myśli przechodzą przeze mnie Potrafią oskarżać pouczać a sami są zwykłymi bandytami złodziejami spokoju mordercze myśli przechodzą przeze mnie uczucie niesprawiedliwości złość polana krwią jak deser lodowy [sub]Tekst był edytowany przez Thomas Deszcz dnia 25-04-2004 10:47.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Thomas Deszcz dnia 25-04-2004 11:18.[/sub]
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Thomas - wydaje mi się że w drugiej części "mordercze myśli" są zbędne - ale to tylko sugestia serdeczne pozdrówko W_A_R
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hm... Mordercze myśli nie mogą być "sami" (proponuję: same) i nie należy ich podwajać. Mściwie o nienawiści. Pozdrawiam. A.
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przede wszystkim dziekuję za komentarze. Jeśli chodzi o powtórzenie " mordercze myśli " to się muszę jeszcze zastanowić, spojrzeć na to za parę dni. Pozdrawiam. P.S Pani Joanno "...Potrafią oskarżać pouczać a sami są zwykłymi..." - to nie są mordercze myśli tylko ludzie ( dlatego napisałem "Potrafią" przez duże P ) P.S(2) Podzieliłem mój utwór na jeszcze jedną strofę. Sadzę, że tak będzie o wiele lepiej. [sub]Tekst był edytowany przez Thomas Deszcz dnia 25-04-2004 11:16.[/sub] [sub]Tekst był edytowany przez Thomas Deszcz dnia 25-04-2004 11:19.[/sub]
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W takim razie trzeba coś zrobić z resztą zadań, bo tylko jedno zaczyna się z wielkiej litery? Nie godzi się A.
Rekomendowane odpowiedzi