bellarossa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 czujesz jak wysysa z ciebie dusze ściera uśmiech z twoich ust powoli kształtując twarz na obraz bólu czysty, przenikający ból ona wie jak go zadać otula mnie cierpieniem wielka pierzyna nienawiści i gniewu dotyk wystarczy nie pozwól by mnie zabrala
BlackSoul Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 ciebie, twoich, bólu, ból, cierpienie - proszę o coś bardziej zapadającego w pamięć A jeśli nie chcesz zmian to może tak: czujesz jak wysysa dusze i ściera uśmiech z ust powoli kształtuje twarz na obraz bólu czysty, przenikający wie jak go zadać otula mnie cierpieniem pierzyną skarg i nienawiści dotyk wystarczy nie pozwól by mnie zabrał (no nie wiem , może tak.... czy jakoś podobnie)
bellarossa Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Black soul od razu widać,ze masz doswiadczenie. twoja wersja jest duzo lepsza. tylko,ze wyszedl z tego zupelnie inny wiersz :) dzieki za rady. przydadza sie na przyszlosc :]
BlackSoul Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Doświadczenie mam takie jak wcale, więc proszę nie robić ze mnie speca ;) :) Byłam świadoma, że mogłam zmienić znaczenie i przekaz wiersza :) Chciałam tylko pokazać, że nie zawsze dobre jest użycie wielu słów które przedstawiają jasno sytuacje :) pozdrawiam i życzę sukcesów
a._mrozinski Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 'dotyk wystarczy'... świetne to jest, mimo że to tylko dwa proste słowa. Ale czuć w nich prawdziwą moc, czuć w nich prawdę. Podoba mi się. Nie masz doświadczenia, ale nikt się z doświadczeniem nie urodził. Pisz i czytaj to najlepszy sposób żeby się rozwijać.
Fagot Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Coś może i w tym jest ale zdało by się nad tym jeszcze popracować, zbędne powtórzenie, emocja nazwana i podana jak na talerzu a gdzie jakaś luka na wyobraźnie odbiorcy ?? Nie wyszło to niestety najlepiej, niemniej jest w tym jakiś potencjał (przynajmniej moim zdaniem), który pozwala z umiarkowanym optymizmem spoglądać w przyszłość. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi