jasna Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 koniec burzy bez butów chodzę po dnie nieba
HAYQ Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Ciekawe skojarzenie odbitych chmur w kałuży. Bardzo ładny obraz. Pozdrawiam
Fanaberka Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi się podoba. :-)
Boskie Kalosze Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne i trafiające w moje myśli bez reszty. Umieściłem tu nawet opowiadanko zaczynające się od słów: Kałuże to chmury na ziemi... a Ona, z Twojego wiersza, jest w nim wyjątkiem. Pozdrawiam.
Orston Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cudnie się rozkojarzyłem, ale muszę już lecieć, bo się jeszcze pomylę ;) Gratulacje. Pozdrówka
jasna Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Fanaberko, HAYQ - dziękuję :-)) Boskie Kalosze, przeczytałam Twoje opowiadanie. To niesamowite! Mam wrażenie, że się znamy. To jest tak, jak ze snem, (bo są takie sny, a po nich dni), kiedy nie śpisz już, a jednak jesteś na jawie jednym z bohaterów snu. Czasem taki sen trzyma kilka dni i trudno się z niego otrząsność. Nie gadam już więcej, bo o parapsychologii zacznę, a i o rozdwojenie jaźni możesz zacząć mnie podejrzewać ;-)) A Orston - pozdrawiam i dziękuję :-)) to tak, jak ja - boi się rozkojarzeń ;-))) Serdecznie pozdrawiam Cię, jasna :-))) P.S. Przepraszam za pytajnik, ale zawód ze mnie wyszedł ;-) Kiedy otrząsnę się (nazwijmy ten stan) deja vu(?) spróbuję napisać coś pod Twoją "chmurką". Albo sama zacznę prozą. Haiku jest takie krótkie ;-))
Ann N.N. Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super. :o)
Boskie Kalosze Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krótkie, ale o Twoich długo by pisać :-) Pozdrawiam.
jasna Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bywa i w studni... ;-)) A skąd wzięłaś kałużę? _______________ Ann :-)) dzięki Pozdrawiam Was, jasna :-))
jasna Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak mi przykro... :-( Spróbuj przyjrzeć się dzisiaj. Może jest? Albo napiszę Ci coś optymistycznego, chcesz? jasna :-))
Rekomendowane odpowiedzi