Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba Jimmy (witam CIę dawnoć Cię nie było!!!!) widzisz, technika do przodu, a ja, stary dziad, a spójrz "se" tu: może to Cie zadowoli: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=460937#460937 z ukłonikiem i pozdrówką MN
PannaBeata Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ja tylko tknęłam czasów pewexu, zaledwie musnęłam, więc nie mi się wypowiadać, ale zostawiam znak, że byłam:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - ok - proszę, zobacz te zdjęcie, ściana jeszcze pachnie tamtą epoka choć wokół już nasze czasy, dziękuję za znak, pamiętam jak w owym pewexie sztruksy za ileś tam dolarów mama mi kupiła, jak dziś MN
PannaBeata Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A z jakiego to miasta Panie Messalinie? Chciałam zabawić się w szpiega i dałam zdjęcie do infrana, ale rozdzielczość za słaba i nie mogłam zobaczyć skąd są te tablice rejestracyjne:):) Pozdrawiam Szpieżka:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba Jimmy (witam CIę dawnoć Cię nie było!!!!) widzisz, technika do przodu, a ja, stary dziad, a spójrz "se" tu: może to Cie zadowoli: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=460937#460937 z ukłonikiem i pozdrówką MN No widzę, że przeoczyłem prawdziwy rozkwit ;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba Jimmy (witam CIę dawnoć Cię nie było!!!!) widzisz, technika do przodu, a ja, stary dziad, a spójrz "se" tu: może to Cie zadowoli: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=460937#460937 z ukłonikiem i pozdrówką MN No widzę, że przeoczyłem prawdziwy rozkwit ;) ejć, rozkwit to ja mam na kartkach wody do podlewania nie starcza a naroiło się tego, że hohoho dzięki Jimmy za wejścia i komenty byłem w pobliżu Wrocłąwia czemu Cię nie było na POP2? MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No widzę, że przeoczyłem prawdziwy rozkwit ;) ejć, rozkwit to ja mam na kartkach wody do podlewania nie starcza a naroiło się tego, że hohoho dzięki Jimmy za wejścia i komenty byłem w pobliżu Wrocłąwia czemu Cię nie było na POP2? MN hehe, namawiam, namawiam chłopaków z zespołu- mieliśmy cosik zagrać, ale im się nawet poezja nie śni, w tym roku się zabieram bankowo. Niezły bajzel się zrobił na tym ogrze, nie? Z obawy przed dumnymi poetami postanowiłem przełączyć się do działu P. (boleję tylko nad oyeyem...) pozdrawiam Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 a to musisz z bandą, a samemu trza było wziąć jakieś pudło, z Terą byśmy we trzech zrobili koncert w Srebrnej Górze, żałuję żem z Terą nie popróbował się, może za nastepnym razem MN
Rekomendowane odpowiedzi