kaja-maja28 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Odchodzi osoba,którą Kochało Twoje serce Odchodzi osoba,której Więcej nie zobaczysz Smutek w sercu zagościł Oczy pełne łez Odchodzi osoba,która miała tak krótki żywot tu na ziemi Odeszła tam,gdzie kwitnie róża z lilią Tam,gdzie niezwiędłe wianki wiją Tam,gdzie się wszyscy spotkamy Tam,gdzie miłości nie braknie nam Śmierć z kosą jak w lecie kwiatki Ścina starszych,młodych i dziatki Chodzcie zatem torem niewinności Bo to droga do wieczności A teraz ciało w ziemi odpoczywa A dusza wiecznie w Niebie śpiewa Ciało nasze skazitelne Zmartwychwstanie nieśmiertelne Lub wieczne potępienie _______ Napisałam ten wiersz,z tego względu,że za 1szy jaki tu napisałam dostałam pochwałę Był to wiersz'Wykład'.
kaja-maja28 Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 Wiem Poeto,dlatego go dałam tutaj Pozdrawiam milutko
ksiazkowy mol Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2007 b. ładny pozdrawiam jola :)
a._mrozinski Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Mi się średnio podoba. Przesłanie jest mądre i dobre. Ale zbyt banalnie napisane...
kaja-maja28 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Dziękuję za komentarz,dobrze ,że przynajmniej średnio to już coś:) Pozdrawiam milutko
Mr._Żubr Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no... Pozdrawiam
Veronique Sijka Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 już dawno nie widziałam tylu oczywistości jak tutaj: kocham, serce,łzy - kwiatki, dziatki nie wiem co powiedzić ... ale z pewnością na nie tak czy owak pozdrawiam serdecznie v.
kaja-maja28 Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 Veronique-ja też kocham zycie,serce,łzy ale te szczęśliwe a dziateczki najbardziej. Wiersz nie musi Ci się podobać,bo jest wierszem do przemyślenia o życiu a w nim tak jest Pozdrawiam milutko
kokopustelnik17 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wiersz zaczerpniety z pewnej piosenki banalny szczery dzieki czemu piekny:)
kaja-maja28 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 pisałam go w zeszły roku,coś na początku,pózniej słyszałam piosenkę skróconą,wcześniej nie. P/m
Rekomendowane odpowiedzi