Magnetowit_R. Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 "oddaje ci to, co we mnie zainwestowałeś" S.Dali popatrz mamo jak mnie walą popatrz tato, co ty na to ty tato lubiłeś takie filmy pamiętam z czasów, gdy mieszkaliśmy z mamą teraz na ekranie, wśród spoconych wzwodów widzisz twarz swojej córki mamo, pamiętasz laurki dla taty? opowiadałaś ze go cieszą znalazłam je w szpargałach na dnie szafy a twoje łzy w sądzie nad krzywdą twoją i moją, którą usilnie mi wmawiałaś? wieczorne imprezy z panami do których kazałaś mówić tato a oni, gdy już zasypiałaś dotykali moich małych piersi i wstydu tato, świeciły chwile z Tobą tak krotko jak flashback lub lampa błyskowa twoje objęcia były czyste lecz rzadkie objęcia innych mężczyzn dawały iluzje która znikała w ich sile aż siła stała się objęciem tarcie czułością pot zrozumieniem tak, marketing skończyłam na dupie teraz jestem zimna mam tylko ciało które technicznie umiejętnie sprzedaje PS. nie liczcie na wnuki i pomoc na starość
Echnaton Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 szokujący, świetny dobór słów, aż mnie zatkało ;] "oddaje ci to, co we mnie zainwestowałeś" S.Dali popatrz mamo jak mnie walą popatrz tato, co ty na to ty tato lubiłeś takie filmy pamiętam z czasów, gdy mieszkaliśmy z mamą teraz na ekranie, wśród spoconych wzwodów widzisz twarz swojej córki mamo, pamiętasz laurki dla taty? opowiadałaś ze go cieszą ------------------> nie ze tylko że (literówka) :) znalazłam je w szpargałach na dnie szafy a twoje łzy w sądzie nad krzywdą twoją i moją, którą usilnie mi wmawiałaś? wieczorne imprezy z panami do których kazałaś mówić tato a oni, gdy już zasypiałaś dotykali moich małych piersi i wstydu ---------------------> to był ujęła tak "moich małych wstydów (pozostawiaj zawsze coś dla czytelnika, żeby mógł się pogłówkować :) ) tato, świeciły chwile z Tobą tak krotko jak flashback lub lampa błyskowa ----------------------------------> ten wers wg mnie nie potrzebny twoje objęcia były czyste lecz rzadkie objęcia innych mężczyzn dawały iluzje która znikała w ich sile aż siła stała się objęciem tarcie czułością pot zrozumieniem tak, marketing skończyłam na dupie teraz jestem zimna mam tylko ciało które technicznie umiejętnie sprzedaje -------------------> chyba sprzedaję :) PS. nie liczcie na wnuki i pomoc na starość To tak szybko co zauważyłam i co bym pozmieniała (takie moje prywatne uwagi) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi