zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 na ramieniu delikatnie zapisał ślad oddechem musnął promień przysenny rozpachnił kwiaty w pustym wazonie wyrywając sens kolców róży zaważył więcej niż wszystkie ważki
IN Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 'wyrywając sens kolców róży' - jak dla mnie to mogłoby być płentą a ważki niekoniecznie ;) cmoook! włóczykiju :)))
Piotr Zet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Odleciał motyl i pozostały szare ważki. Miłość i kochanie, często jedyne i niepowtarzalne. Smutków w garsci pozostało aż tyle, że i Marsa można zasypać metr z hakiem. Ładny wiersz, jeno smutny (tutaj łza kap, kap). Uśmiechu Stanisławo:) PS Przesyłam buziaki, jeśli poprawią Ci humor.
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 kolorowo powróciła Stasia:) motyl z oddechem- nie widzę tego, może motyl z malunkiem? pozdrawiam
Marlett Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Stasiu! Ważki też są cudne i trudniej spotkać niż motyla ...wiem coś o tym:)) Uśmiechu.
Piotr Zet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Marlettko, nie zgodzę się. Ważek tabuny nad jeziorem pomykają (autopsja). Zgoda, są i kolorowe, ale nie, w w/w utworze. Wiersz warto potraktować jako spójną całość (nie rwać motyla na strzępy). Milusie pozdrowionka:)
Marlett Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Piotrze! Nie polemizuję na temat; ważka -motyl ..i nie chcę rwać motyla na strzepy;))) Serdeczności.
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zecie kochany, dobrześ odczytał moje smutasowe odloty kolorowego motyla.... no cóż przyjdzie następne lato- powróci... cmokeS Pesy, poprawiły mi humor twoje buziaki-zeciaki!!!!;)))
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, Marlet są cudne, mój motyl wcale nie cudny ale BYŁ MÓJ na chwilę trzepotu skrzydeł jesiennego serca....;)))) cmokesy
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. h ehe, dobrze że nie włóczytorbo, bo te torby to pożal się boże, walizka za mała.... cmoookam Inuś, ino ważka mi krąży nad uszami.....
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie widzisz, a ja czuję...jeszcze;)))) buziaczki Judyt!
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, nie rwij Marlet, nie rwij, bede płakać.... motyl- ważka, nieważka to sprawa, mój motyl nastąpił po ważce...to ona pierwsza siadła mi na rekę obejmując palec obrączką.....he he
Piotr Zet Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 "w samotności nachodzą takie psie mysli- kobieta to nie człowiek....." byle ich jak najmniej...takich myśli! Łaskotki :)
Judyt Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie widzisz, a ja czuję...jeszcze;)))) buziaczki Judyt! Bardzo dobrze Stasiu czuj czuj czuwaj!:) pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ech Zecie, łapisz za łąskotki, chciałam rzec- za słowa, to nie moje mysli ino psie, bo ja znam swoja wartość kobiety- człowieka, nigdy nie miałam wątpliwości że jest "inakszej" hehe, miło że znalazłeś czas na pocieszenie,;)))) Judyt, czuwaj,żaby wsuwaj, tak sie kiedyś mawiało na zbiórce... ech czasy. pamiętam całe prawo "zuch-a baba"hehe miłych s(ł)nów kochani!!!
adam sosna Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 delikatnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! motyle kruche ważki nieważkie nie oddychać przy nich
zak stanisława Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 hej sosen, witaj!!! rację ciprzyznaję! cmok!
adam sosna Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tylko podziwiać - z daleka
Judyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie pamiętam, nic mi o tym nie wiadomo:) zwłaszcza o żabach, pozdr.
zak stanisława Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie pamiętam, nic mi o tym nie wiadomo:) zwłaszcza o żabach, pozdr. no bo jak masz pamietać, to inne czasy!!!! cmok
Rekomendowane odpowiedzi