Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowicz no tak, kto będzie kogo ratował :)
    • takie to życie między gwiazdami a DNA wokół pożywienie eter budulec co zrobić gdy chlebowa panienka robi z ciebie dynamiczny zraz to chyba nie moje albo kosmitka pobożna szuka swojego zagubionego męża błyskotliwa proza zostaje pisana wierszem ładnie pościelę łóżko umyję zęby i kolejny dzień jak co dzień  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - cieszy mnie Bożenko twoje Tak - miło że czytałaś -  dziękuję -                                                                                          Pzdr.usmiechem. Witaj - dziękuje za komentarz który mnie cieszy -                                                                                         Pzdr. Witaj - prawda - dzięki -                                                   Pzdr. Witam - miło że tak czujesz ten wiersz - dziękuje -                                                                                             Pzdr.zadowoleniem. @Cyjan - @Posem - dzięki - 
    • @Konrad Koper - dziękuję - 
    • kurdesz kurdesz  nad kurdeszami na bok kieliszki pijmy pucharami! Logarytmy. Całki. Różniczki. w mgławicy Andromedy gwiezdne wrota  do kosmosu drzwiczki skrzypią jak oś ziemska stara coqito ergo sum pisze do mnie stara wiara....   pan Tadeusz kocha Zosię Telimena zaś hrabiego... wiązki tachionów  przemierzają galaktykę trzeba terraformować Marsa  mój drogi kolego!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...