Pan poeta Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wchodzę, a tu romans piętrzy się po udach.wygładzonych. tutaj też pali się fajkę cynamonową by dodać animuszu romantyzmowi.kochają się dwie postacie.Jedna po Drugiej. włazi na wargi spirala róży różowej szminki ze sklepu w Nocy. skradziona miłość. nawet nie wiem kto z kim się kocha przez przypadek przypadki chodzą po ludziach ale i ludzie po przypadkach przychodzą po Pomoc.wysokie obcasy kochanej krzyczą jak usta Kochanka.wszystko to dzieje się po rozwodzie
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że to byłoby lepszą pointą tego wiersza. Zdrowia
Pan poeta Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko ten wers się pani podoba?
Czarna Perła Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 dla mnie pierwsza połowa na tak. interesująco było i zmykam. cz.p.
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 przypatrzyłeś się P.Poeto przypa[d]kom, do mnie nie trafiają już kropki, pozdr.
Pan poeta Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakto kropki nie trafiają?
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakto kropki nie trafiają? a to takie znaki przystankowe?tak? pozdr.
Pan poeta Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no tak.ale dlaczego.
Judyt Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakto kropki nie trafiają? a to takie znaki przystankowe?tak? pozdr. i kropka. :)
Rekomendowane odpowiedzi