Jemall Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ach przeczy tałes wszy stek i wielo raki wy bór werset ów współ części wy plata nie czuję no test amen to nie jest za dziw i ćmo że róż no rod n ość styl u cieczka z ma raz mu przy ja zna na tura auto rów krytyk ów po waż nie u zna nie wy bacz cie te słowa
Pancolek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A czemuż tak? zdajesz sobie sprawę, że przez ten zabieg wiersz jest cholernie nieczytelny? a jak nieczytelny, to treść umyka? a jak treść umyka... sam rozumiesz. Niestety nie. Pancolek
kaja-maja28 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 taka zabawka:) 'poważnie uznanie' a może'poważne uznanie' Pozdrawiam milutko
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A mnie się po do bają te cięte słowa i duży plus za to Pozdrawiam.
Jemall Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Pancolek może łatwiej będzie czytać cały wers od razu, za jednym zamachem. Dzięki HAYQ :)
Pancolek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jutro na pewno popróbuję, bo mi się głowa dzisiaj przegrzewa :) Po dalszych opiniach u Ciebie muszę stwierdzić jednoznacznie: może jestem za tępy, żeby zajarzyć ;)) Pozdrawiam serdecznie.
Jemall Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ważna jest Twoja opinia, choć to wierszyk nie tylko dla jednej osoby ;)
egzegeta Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ciekawskie choć głębia niestety ucieka ten twór powinien być dedykowany Wielkiej Księżnej Warmii i Mazur bo to Jej unikalne narzecze :)) pozdrawiam
Jemall Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 i skrzy żakiem kolo rów na bierze ; ) Dziękuje egzegeto, głębia? cóż z witraży trudno ją ułożyć. Alem orze za ja kiść zas ; )
Rekomendowane odpowiedzi