Dżygita Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 wiedziała że ją zostawi - kiedyś każdy wychodzi i nie wraca pierwszy raz poszedł sam akurat lało jak z cebra wyszedł bez pożegnania ona się nie martwi zabrał jej spokój - zostawił pewność drugiemu nie uwierzy zapewnienia puści mimo czas poświęci smakowaniu potem napisze list wrzuci do drewnianej skrzynki zapali wszystkie światła lubi jasne wnętrze każdego kto z nią teraz jest
Pancolek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgrzyta mi "ona się nie martwi" i pointa mogłaby być bardziej okrojona-byłoby dosadniej, tj. dla mnie troszkę lepiej ;) Niestety, musisz poczekać na przeróbki lepsiejszych ode mnie ;) Ale zaciekawił mnie ;) Pancolek
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mi się podoba, może tylko dwie środkowe strofki lekko przegadane. Pomyślałbym o cięciach. Ja bym to tak widział:wiedziała że ją zostawi - kiedyś każdy wychodzi akurat lało jak z cebra wyszedł bez pożegnania ona się nie martwi zabrał jej spokój - zostawił pewność drugiemu nie uwierzy zapewnienia puści mimo czas poświęci smakowaniu potem napisze list zapali wszystkie światła lubi jasne wnętrza każdego kto z nią teraz jest zrezygnowałbym z powtarzania wyszedł, poszedł itd a pointę bardziej dwuznaczną uczynił w sposób jaki przedstawiłem;) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi